Eksport af tilbudsliste til XML

Eksport af tilbudsliste til XML er enkelt, du vælger blot funktionen ‘Eksporter lister til XML’, som kan findes helt til højre i projektoversigten.

tl_help-exportxml-dk
Dialogen for eksport af tilbudsliste XML-filen.

Nu vil du blive præsenteret for eksport-dialogen som indeholder en række datafelter. Ingen af felterne er obligatoriske at udfylde:

• Udbyder og bydende
    Her kan angives fra listerne hvilken virksomhed, der er udbyder, og hvilken der er bydende. Er de ønskede virksomheder ikke til stede, skal de oprettes i Virksomheder på siden Projektindstillinger
  • Dokument ID
    Her angives et dokument ID, hvis der er en navngivningsstandard e.a., der skal overholdes.

Endelig skal der angives hvilke lister, der ønskes inkluderet i den eksporterede tilbudsliste. Ønskes alle lister inkluderet, vælges ‘Check All’ for at vælge alle lister.

Herefter vælges ‘Eksporter’, og XML-filen downloades til din computer.