Brugerprofil

tl_help-userprofile-dk

Ønsker man at se eller ændre indstillingerne for sin brugerkonto, gøres dette i ‘Rediger brugerindstillinger’, som findes under ‘Min konto’-ikonet i menubaren øverst på skærmen. Man kan også gå direkte til siden her: http://help.tilbudslisteapp.dk/da/users/edit.

På siden har man mulighed for at ændre følgende indstillinger:

• E-mail adresse
  • Sprog
    Pt. understøttes dansk og engelsk
  • Kodeord
    Bemærk at koden skal indtastes to gange

For at ændringerne skal træde i kraft, skal man indtaste sit nuværende kodeord i feltet ‘Nuværende kodeord’ og trykke ‘Opdater’.

Endelig er der mulighed for at se og kopiere ens personlige API-nøgle, som kan anvendes i andre typer software, der skal kommunikere automatisk med tilbudslister.dk.