Lister

Det grundlæggende element i alle tilbudslisteprojekter, er projektets lister, som kan ses i Projektoversigten, som vist nedenfor.

tl_help-lists-dk
Projektoversigten med oversigt over projektets lister, og den aktuelle listes poster

Et projekt kan indeholde lige så mange lister som brugeren måtte ønske, og de kan opdeles og struktureres efter den metode der er relevant for det aktuelle projekt.

Til hver liste er der tilknyttet en række funktioner, som kan ses på illustrationen nedenfor.

tl_help-list-menu-dk
Funktioner for den enkelte liste

Mere information om de enkelte funktioner kan ses her: